top of page

Boliglån

Boliglån

Førstehjemslån


Drømmer du om egen bolig? Førstehjemslån er et lån bankene yter til ungdom under 34 år. Man kan låne innenfor 85% av kjøpesummen. Du kan du låne hele kjøpesummen til samme rente på hele lånet og komme deg ut på boligmarkedet selv om du ikke har oppspart egenkapital, hvis foreldre eller nær familie stiller realkausjon for deg.

Mellomfinansiering


Dette er et boliglån som består av et kortsiktig boliglån og et langsiktig boliglån som gir deg muligheten til å kjøpe og overta ny bolig, før du har fått oppgjør etter saglet av din egen bolig.

Rammelån


Rammelån er et type lån som gir deg muligheten til å være din egen bank og gir stor fleksibilitet. Man låner mer enn man treger til sitt eget boliglån og man får dermed en tilgjengelig kreditt. Man kan til enhver tid innenfor avtalt kredittramme låne opp, eller nedbetale uten bank og tinglysningsgebyrer ved behov for ny opplåning.

Byggelån

Vi bistår med byggelån til bygging av din bolig. Et byggelån konverteres til et vanlig boliglån når byggeperioden er ferdig. Vi kan hjelpe deg med budsjetteringer, rådgivning med søknader til kommunen, finansiering av tomtekjøp og /eller selve byggingen. Når du har sendt søknaden din vil du bli kontaktet av en kunderådgiver så snart som mulig.

bottom of page