top of page
BOF bilde 20.jpg

Inkasso og tvangssalg

BOF bilde 12.jpg
BOF bilde 7.jpg

Inkasso


Har du betalingsanmerkninger, er svartelistet og ønsker å bli kvitt inkassosakene dine? Kanskje dette stopper deg i å få boliglån? Vi kan hjelpe deg!

Vi leverer totalløsninger som sikrer en langsiktig og god økonomisk løsning, som samtidig minimerer sannsynligheten for at noe lignende skal skje igjen. Her tar vi all misligholdgjelden og samler det i ett nytt lån for å rydde opp. Når alle inkassoer er slettet, samler vi gamle misligholdte lån inn i vanlig bank med gode betingelser. 

Er du i en vanskelig økonomisk situasjon, vi du - etter at vi har gjennomført en økonomisk "vask" være kredittverdig og kun sitte igjen med ett lån i en vanlig bank. 

Våre samarbeidspartnere stiller krav om sikkerhet i fast eiendom. Dersom du ikke har nok sikkerhet selv, kan noen av dine nærmeste stille sikkerhet for deg. Skulle du være usikker rundt dette, oppfordrer vi deg likevel til å søke, så skal vi se nærmere på saken. 

BOF bilde 12.jpg
BOF bilde 7.jpg

Tvangssalg


Står du i fare for å miste boligen din? Er det begjært tvangssalg? Vil du vite hva som kan gjøres? Det er ikke sikkert det er for sent!

Book et digitalt møte med oss

Er du usikker på noe? Book en konsultasjon på 30 minutter, så finner vi sammen ut hvordan vi kan hjelpe deg med din økonomiske situasjon. 

Book møte
bottom of page