top of page
BOF forsidebilde_lav.jpg

Luksus- og forbrukerfellen

Ligger regninger uåpnet i skapet? Har du mistet oversikten? Føler du at gjelden aldri blir mindre? Ønsker du å bli gjeldsfri?

Har du, uten å tenke over det, brukt for mye av kredittkortene dine? Det koster jo bare 150 kr per måned. Har du tatt opp forbrukslån til oppussing eller kjøp av bil som ikke skal betales før om 10 måneder der minste innbetaling bare er 200 kr? Da blir alle de 100, 150 og 250 kronene fort dyre. Man blir fortvilt, men det finnes bistand til å komme på rett kjøl igjen. 

Vi i Bente Olafsens Finans yter bistand til deg som sliter med overforbruk av kredittkort, dyre forbrukslån og/eller andre gjeldsproblemer. 

Alt på ett sted 


Vi hjelper deg med å samle alle dine smålån til ett lån. 

Hvis kredittene/forbrukslånene dine ikke er over 500 000 kroner og ikke har gått til mislighold, trenger man ikke sikkerhet i bolig for å refinansiere. Ved mislighold eller inkasso, eller du har fått avslag i vanlig bank, kan vi kanskje hjelpe deg med et lån likevel. Det forutsetter at du kan stille sikkerhet i bolig, enten egen eller nær familie.

 

Det kan ofte lønne seg å ha en samarbeidspartner som hjelper deg med forhandlinger, slik at din hverdag blir enklere, og ikke minst gir deg mulighet til å få bedre kontroll på din personlige økonomi. 

Book et digitalt møte med oss

Er du usikker på noe? Book en konsultasjon på 30 minutter, så finner vi sammen ut hvordan vi kan hjelpe deg med din økonomiske situasjon. 

Book digitalt møte
bottom of page