top of page
Business Consultation_edited_edited_edited_edited.jpg

Økonomisk hjelp

Gjeldsproblemer

Ligger regninger uåpnet i skapet? Har du mistet oversikten? Føler du at gjelden aldri blir mindre? Ønsker du å bli gjeldsfri?

Har du, uten å tenke over det, brukt for mye av kredittkortene dine? Det koster jo bare 150 kr per måned. Har du tatt opp forbrukslån til oppussing eller kjøp av bil som ikke skal betales før om 10 måneder der minste innbetaling bare er 200 kr? Da blir alle de 100, 150 og 250 kronene fort dyre. Man blir fortvilt, men det finnes bistand til å komme på rett kjøl igjen. 

Vi i Bente Olafsens Finans yter bistand til deg som sliter med overforbruk av kredittkort, dyre forbrukslån og/eller andre gjeldsproblemer. 

BOF bilde 20.jpg
Business Consultation_edited_edited_edited_edited.png

Inkasso


Har du betalingsanmerkninger, er svartelistet og ønsker å bli kvitt inkassosakene dine? Kanskje dette stopper deg i å få boliglån? Vi kan hjelpe deg!

Vi leverer totalløsninger som sikrer en langsiktig og god økonomisk løsning, som samtidig minimerer sannsynligheten for at noe lignende skal skje igjen. Her tar vi all misligholdgjelden og samler det i ett nytt lån for å rydde opp. Når alle inkassoer er slettet, samler vi gamle misligholdte lån inn i vanlig bank med gode betingelser. 

Er du i en vanskelig økonomisk situasjon, vi du - etter at vi har gjennomført en økonomisk "vask" være kredittverdig og kun sitte igjen med ett lån i en vanlig bank. 

Våre samarbeidspartnere stiller krav om sikkerhet i fast eiendom. Dersom du ikke har nok sikkerhet selv, kan noen av dine nærmeste stille sikkerhet for deg. Skulle du være usikker rundt dette, oppfordrer vi deg likevel til å søke, så skal vi se nærmere på saken. 

Tvangssalg


Står du i fare for å miste boligen din? Er det begjært tvangssalg? Vil du vite hva som kan gjøres? Det er ikke sikkert det er for sent!

249136_4be9b03e3d8b4bb5aa0ce049d0350b12~mv2.jpg
Book et digitalt møte med oss

Er du usikker på noe? Book en konsultasjon på 30 minutter, så finner vi sammen ut hvordan vi kan hjelpe deg med din økonomiske situasjon. 

Book møte
bottom of page