top of page

Om Auxilio

Vi bistår i å fremskaffe boliglån, refinansieringer og næringslån.

Auxilio (tidl. Bente Olafsen’s Finans) er en av Oslo’s eldste og best etablerte finansrådgivere. Navneendringen til Auxilio Finans (Auxilio er latin for «å hjelpe/gi bistand») markerer et lite skille i fokusområdet for selskapet, hvor samfunnsansvaret å «hjelpe de som blir fremmede i dialog med bank-og finansinstitusjoner til å delta i boligmarkedet og/eller håndtere egen økonomi» blir det sentrale for selskapet.

Vi tilbyr boliglån / privat finansiering og næringslån til både små og store prosjekter. Som frittstående finansrådgivere er vi i posisjon til å gi objektive råd om de forskjellige bankene, gi personlig service og oppfølging på alle finansielle områder for våre kunder.

Som finansagent skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kortprodukter til en eller flere av de nevnte bankene.

Vi presenterer lånesøknader på fritt grunnlag med fullmakt fra kunder i de fleste banker i hele Norge. Vi samarbeider også med de fleste eiendommeglerkontorer i Oslo og omegn. 

Dette er vi gode på

Vi har over 30 års erfaring!
 

Dette viser bankene - og våre kunder - at vi er en trygg partner å jobbe med. AAA-ratingsystem er underordnet Dun & Bradstreet (NYSE: DNB), og gir deg øyeblikkelig svar om et foretak er kredittverdig. Du trenger ikke studere regnskapstallene, den jobben har DNB allerede gjort for deg. Ratingkodene varierer fra det høyeste (AAA) som gir maksimal kredittverdighet – til det laveste (C), som betyr at det frarådes å gi kreditt.

Våre rådgivere

Alle våre rådgivere har bred erfaring med universitets- og høyskolegradering innenfor sine fagfelt. 

Våre rådgivere
svein2.jpg

Svein Kloster

Daglig leder

Siviløkonom. Mer enn 30-års erfaring fra bank- og finansmarkedet. Av tidligere jobber kan nevnes bl.a. Regionbanksjef i Sparebank1 SR-Bank, Markedsdirektør og regionansvarlig i Nordea Finans, CEO i Nordea Fleet, Daglig leder og regionsansvarlig i Orkla Finans Kapitalforvaltning og Pareto Wealth Management.  Har også erfaring fra konsulentbransjen, både gjennom egen virksomhet og som del av et konsulentmiljø med fokus på lederopplæring og den finansielle sektoren. Mine største styrker ligger i finansiell forståelse og kompetanse, med erfaring også fra kredittområdet i bank-og finans. 

Telefon: 911 70 228

Mona
mona.jpg

Mona Delingsby

Finansrådgiver |  Økonom

Utdannet markedsøkonom ved IHM og Handelshøyskolen BI. Har solid erfaring med privatøkonomisk rådgivning, næringslån, forhandling både nasjonalt og internasjonalt, samt bred kulturell forståelse. Som rådgiver er jeg opptatt av gode relasjoner, hvor vi finner løsninger i trygge omgivelser med full konfidensialitet. 

Telefon: 966 22 749

Få hjelp av oss i dag

bottom of page