top of page

Overskrift

Andre lån

Forbrukslån

Forbrukslån er ofte en dyr låneform med dyre renter, ofte opp mot 24%. Man kan få forbrukslån helt opp til kr 500.000 med 10 års nedbetaling. Vi mener man børe være forsiktig og at dette er siste utvei til å finansiere noe som helst.

Personlån

Personlån har ofte litt bedre betingelser med litt lavere rente, og lånet kan løpe avdragsfritt og med nedbetaling inntil 15 år.

Vi tilbyr personlån fra kr 10.000 opp til kr 500.000, men da helst til å refinansiere andre små lån hvis du ikke eier egen bolig, eller ikke har nok sikkerhet å stille i boligen.

Eks. personlån kr 65.000.  Nominell rente 12%,  etablering kr 950, termingebyr kr 40, 5 års nedbetaling, Mnd Termin kr 1.507,02, Effektiv rente 14,75 %  Total kostnad kr 90.421.

Det er meget viktig for oss å gi våre kunder den beste rådgivningen og det gunstige lånet overhodet mulig. På grunnlag av dette tar vi en økonomisk gjennomgang og på grunnlag av denne anbefaler vi den beste løsning i forhold til inntekt, sikkerhet og nedbetalingstid.

Seniorlån

Litt Ekstra, Seniorlån og Pensjonistlån som boliglån er en ny og fleksibel løsning for pensjonister og alle andre som ønsker å planlegge tilværelsen.  

Med pensjonistlån frigjør du kapital bundet i egen bolig – uten å måtte selge boligen.

Ønsker du ikke å betale hverken renter eller avdrag på boliglånet ditt?  Dette er fullt mulig i dag. Hvis du er over 62 år og har en bolig i sentrale strøk, har du muligheten til  å låne uten tilbakebetaling. Den dagen sistgjenlevende ektefelle faller fra, kan huset selges, eller arvinger innfrir lånet og beholder boligen.  Har man liten pensjon, er dette en flott måte å nyte godt av hva man har bygget opp gjennom et langt liv.

Her er to av de mest populære boliglånstypene bankene tilbyr pensjonister:

Senior boliglån
Her betaler du kun gjeldsrenter. Med denne løsning kan du låne inntil 60% av boligverdien avdragsfritt i 10-20år med kun tilbakebetaling av renter. Dette gir deg mange muligheter hvor begrensningene kun ligger i din egen fantasi.

Litt ekstra boliglån
Med denne løsning slipper du å betale renter eller avdrag. Dette tillegges lånesummen, og lånet i sin helhet gjøres opp når eventuelle arvinger overtar. Det foreligger en livslang garanti på å kunne bo i egen bolig, men du har fortsatt frihet til å innløse lånet når du måtte ønske det.

Skjermbilde 2021-11-05 kl. 13.15.50.png
bottom of page