top of page

Fritid

Fritid

Boliglån til kjøp av hytte/fritidseiendom


Har du planer om å kjøpe eller bygge din egen drømme-hytte? Kravene ved lån til fritidseiendom er som regel strengere enn kravene ved kjøp av fast bopel. Man får vanligvis ikke låne mer enn 60% av boligens verdi ved hyttekjøp. Dette anbefaler derfor våre kunder å knytte hyttelånet sammen med boliglånet da de fleste ikke har 40% egenkapital når de kjøper hytte/fritidsbolig.

Vi bidrar med veiledning og finansiering til kjøp av alle typer fritids- eiendom enten det er en hytte på fjellet eller et strandhus ved solkysten. Ønsker du finansiering til kjøp av fritidseiendom i utlandet kan vi også hjelpe deg med dette.

rømmer du om egen bolig? Førstehjemslån er et lån bankene yter til ungdom under 34 år. Man kan låne innenfor 85% av kjøpesummen. Du kan du låne hele kjøpesummen til samme rente på hele lånet og komme deg ut på boligmarkedet selv om du ikke har oppspart egenkapital, hvis foreldre eller nær familie stiller realkausjon for deg.

Lån til bolig i utlandet 


Vi er behjelpelige med å skaffe deg din drømmebolig i utlandet. Vi har per i dag flere samarbeidspartnere for å etablere lån til kjøp av fritidsbolig i Portugal, Frankrike, Spania og Tyskland. Vi arbeider løpende med å utvide porteføljen i flere land.

Kjøp i utlandet er en stor drøm for mange, men prosessen og ukjente faktorer i det landet du ønsker å kjøpe i kan gjøre drømmen både dyr og komplisert å realisere. Vi har erfaring med slike kjøp og gjennom oss vil du uansett land forholde deg til norske samarbeidspartnere.

Billån


Drømmebilen er innen rekkevidde. Alt du trenger, er den siste finansieringen for å få nøklene til bilen. Undersøkelser viser at forskjellen på billån hos forskjellige aktører / banker kan være så høy som 50% i prisforskjell på renter. Det vil si at du kan spare tusenvis av kroner hvert år ved å skaffe deg de mest gunstige billånene på markedet.

Bente Olafsen’s finans AS har lang erfaring med å kartlegge tilbud og det viser seg at ofte kan det være gunstigere å knytte billånet sammen med boliglånet hvis man har nok sikkerhet i sin egen bolig.  Vi kan fremskaffe billån men ofte får man de beste betingelsene fra bilforhandlere hvis man kjøper ny bil.

unsplash-9-qFzV9a2Zc_edited.jpg
bottom of page