top of page
BOF logo_mørk_300ppi.png

Trond Viggo Godvik

Daglig leder |  Finansrådgiver/Siviløkonom

Utdannet siviløkonom fra HHN. Har i tillegg en fordypning innen finansregnskap og revisjon. Innehar ulike erfaringer fra regnskap, bedriftsrådgivning og forhandlinger. Mine største styrker ligger i den faglige tyngden, solid finansieringshistorikk samt nettverksbygging.

Telefon: 966 22 746

Trond_svart-hvitt.jpg

Dette sier våre kunder om oss

Navn 

Jeg fikk svært god hjelp fra Bente Olafse´s Finans med å anskaffe vårt drømmehus. De er profesjonelle, hjelpsomme og er der alltid for oss om vi lurer på noe. Anbefales på det sterkeste!

Navn

De ansatte hos Bente Olafsen´s Finans er hyggelige og dyktige. De hjalp meg med å skaffe lån til mitt byggeprosjekt på Nannestad, og bistod med råd og veiledning av ypperste klasse. 

Navn

De ansatte strekker seg langt for å hjelpe, og jeg har gode erfaringer med Bente Olafsen´s Finans. De er trivelige og er alltid på jakt etter de beste løsningene for sine kunder. Anbefaler!

Victor_FOTO.jpg

Victor Bao Pham

Finansrådgiver |  Økonom

Utdannet med Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI Oslo. Har ulike erfaringer fra finansbransjen innen bank, inkasso, regnskap og forsikring.

Telefon: 966 22 748

Mail: victor@bof.as

Anne Ovesen

Finansrådgiver |  Økonom

Lang bakgrunn fra forsikringsbransjen og har tilegnet meg bred erfaring - både på privat økonomi og næringslån. God faglig tyngde. Egenskaper jeg ønsker å fremheve, er min evne til å sette meg inn i akkurat din situasjon, og at vi sammen kan komme frem til en god løsning. 

Telefon: 966 22 747

Anne_svart-hvitt.jpg
bottom of page